Dr. Oetker Deneme Mutfağı

Deneme Mutfağı fikri Caroline Oetker tarafından ortaya atıldı ve 1891 yılında da çalışmalara başlandı.

Caroline Oetker, ilk önce Hamur Kabartma Tozu ile ilgili denemeleri gerçekleştirmiştir. O günlerden bu günlere kadar Deneme Mutfağı çalışanları, ürünler ile ilgili testleri kalpten gelen bir istek ve coşkuyla gerçekleştirmektedirler. Bu uzmanlar bu testlerin yanısıra Dr. Oetker ürünleri ile hazırlanan alternatif tarifleri, ürün seminerlerini, atölye ve eğitim çalışmalarını da yapmaktadırlar. Gerek ürün gerekse tarif hazırlamadaki püf noktaları ve ipuçlarını bulup test edip yayınlamaktalar. Ayrıca tüketicilerin ürünler ile ilgili sorularını yanıtlamakta ve onlar için denemeler yapmaktadırlar. Bu sistem Dr. Oetker Türkiye’deki Deneme Mutfağı için de geçerlidir.

 Müşteri Hizmetleri Servisi
Sorularınız mı var?
daha
 Tarif Geliştirme
Tarifleri nasıl geliştirdiğimizi görebilirsiniz
Başarılı bir tarif nasıl yaratılır?
 ETKİNLİKLERİMİZ
Deneme Mutfağı Etkinlikleri
Birçok kişi ve grup, Dr. Oetker Deneme Mutfağı’nın hazırladığı programlar çerçevesinde etkinliklere katılabilmektedirler. Etkinlik tarihleri ve içerikleri, Halkla İlişkiler bölümü tarafından belirlenmektedir. Örnekler için tıklayınız
 Temel Hamur Okulu
Özenle denenmiş
En temel uygulamalar ve yaratıcı tarifler
 İPUÇLARI & PÜF NOKTALARI
Deneme Mutfağından öğrenin...
Dekor & Lezzet Tüm ipuçları ve püf noktaları