Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Temel Kekler

Temel kek hamuru hazırlığını kavramak, bu konuda daha da ustalaşmanızı sağlayacaktır. Örneğin, un ile hamur kabartma tozunun önceden birlikte elenmesi, nişasta veya kakao gibi diğer toz malzemelerin de önceden harmanlanması ve böylece tüm bu malzemelerin una eşit ve düzgün bir şekilde dağılması gibi bir avantaj sağlar. Kalıpların sıvı yağla değil sadece katı yağ ile ve bir yağlama fırçası yardımıyla yapılması da başarılı kek pişirmek için önemli bir detaydır. Aynı zamanda buradaki temel kek hamuru tariflerine minik ilaveler ile farklı alternatif tarifler yapabilirsiniz.