Reçel ve Turşu TV

Mutfaklarımızda kıştan yaza, yazdan kışa saklamak istediğimiz o kadar çok meyve ve sebze var ki!

Çilek başrolü kapmış olsa da reçel hazırlamak için en popüler meyveler vişne, kayısı, şeftali, erik, ayva ve portakaldır. Herkesin sevdiği meyve ve reçel çeşidi farklı olabilir. Tıpkı yemeklerin yanına yakıştırdığımız turşu çeşitleri gibi. İki saklama yöntemi de geleneksel mutfak alışkanlıkları içerisinde yer alır. Hemen hemen her evde kıştan yaza yazdan kışa doğru çeşitli mevsim meyveleri ile renk renk reçeller, marmelatlar yapılır ya da turşular kurulur.
Reçelyap ile birbirinden lezzetli reçelleri ideal kıvamda, lezzetten ödün vermeden, meyvelerin vitaminleri ölmeden ve  küflenme riski olmadan zahmetsizce hazırlayıp sevdiklerinizle paylaşabilir, Turşukur ile de eğlenceli, lezzetli ve kolay bir şekilde renk renk turşular hazırlayabilirsiniz. Burada bu iki ürünle hazırlanmış olan tariflerin videolarını bulacaksınız. İyi seyirler...

Reçelyap
Reçelyap ile Portakal Kabuğu Reçeli

Dr. Oetker Reçelyap ile, portakaldan hem portakal kabuğu reçeli hem de portakal marmeladı.

Reçelyap
Reçelyap Nedir?

En lezzetli, en renkli, en vitaminli reçel, marmelat ve jeller zahmetsiz bir şekilde çok kısa bir sürede hazırlanabiliyor!

Reçelyap
Reçelyap ile Ayva Marmeladı

Dr. Oetker Reçelyap ile hazırlanan pratik bir ayva marmeladı tarifi. 

Reçelyap
Reçelyap ile Çilek Reçeli

Dr. Oetker Reçelyap ile, çilek reçeli çok pratik bir şekilde hazırlanabiliyor...

Reçelyap
Reçelyap ile Vişne Reçeli

Dr. Oetker Reçelyap ile Vişne reçeli, kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi.

Turşukur
Turşukur ile Turşu Yapımı

Daha eğlenceli, daha lezzetli ve kolay turşu kurmak ister misiniz?

 ÜRÜN
Reçel Dünyasını Keşfedin!
tıklayınız...