Pişirme kağıdını kare şeklinde kesin. Ölçüleri yaklaşık 24x24 cm olabilir, istenilen büyüklüğe göre değişebilir. Çapraz olarak katlayın ve iki adet üçgen oluşturacak şekilde katlanan yerden kesin (Şekil A).
Üçgen kağıdın uzun kenarının orta kısmını sol eliniz ile tutun. Sağ eliniz ile 2 numaralı ucu içe doğru döndürerek huni şekli oluşturun (Şekil B).
Oluşan huniyi bir eliniz ile tutup 1 numaralı ucu da döndürün. Bir araya gelen uçların aynı hizada olması gerekiyor. Parmaklarınız ile kağıtları hafif kaydırarak düzeltme yapabilirsiniz (Şekil C).
Huninin açılmaması için üst ucu birkaç kez içe doğru katlayın (Şekil D).
Huninin içine eritilmiş çikolata, glazür veya krema doldurun. Üst kısmını birkaç kez katlayarak kapatın ve ucunu makas ile kesin (Şekil E). Doldurduğunuz malzemeyi sıkarak süslemelerinizi yapabilirsiniz.
Özet çizim: