Dr. Oetker Jelatin, dolgu ve kaplama kremalarına, panna cotta, mousse, cheesecake gibi tariflerinize ideal kıvam kazandırır. Jelatin, cheesecake tariflerinde pürüzsüz ve sabit bir doku sağlar. Mousse tatlılarında köpüksü yapıyı koruyarak hafif yapının oluşumunu destekler. Jöleli pastalar, meyve ve krema katmanlarını sabitlemek için jelatin kullanılarak hazırlanır. Jelatin ile tatlılarınızda profesyonel bir görünüm ve ideal kıvamı pratik şekilde elde edersiniz.
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Tart, Turta, Pay
Tart, Turta, Pay
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar
Kek, Pasta
Tatlılar
Tatlılar
Tart, Turta, Pay
Tatlılar
Kek, Pasta
Tatlılar
Yardımcı Ürünler
Dr. Oetker Jelatin toz halindedir ve %100 sığır jelatinidir. Ürün hızlı ve kolay çözünür, ideal kıvam sağlar, uygulaması pratiktir.