Sütü bir bardağa alın. Üzerine toz karışımını ekleyin ve eriyinceye kadar 1-2 dakika kaşık ile karıştırın.
Çileklerden birini ikiye bölün, bir yarısını ve 1 adet bütün çileği üst süslemede kullanmak üzere ayırın. Kalan çilekleri küp şeklinde kesin ve yarısını bir kaseye alın. Üzerine 1 yemek kaşığı çikolata parçaları koyun ve hazırladığınız pudingin yarısını dökün. Üzerine kalan küp şeklindeki çilekleri ve 1 yemek kaşığı çikolata parçaları koyup kalan pudingi yayın. Ayırdığınız yarım çileği uzunlamasına 6 parçaya kesin. Çikolata parçalarından 2 adet alın ve bütün olan çileğin üzerine göz olacak şekilde batırın. Hazırladığınız pudingin ortasına koyun. Kestiğiniz çilekleri ahtapot kolları olacak şekilde etrafına sıralayın. Bekletmeden servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar