Ahududu, toz şeker ve suyu tencereye alın. Üzerine jelatinleri ilave edin. Orta ateşte karıştırarak pişirin. Kaynama başlayınca ocağı kısın ve 1 dakika daha pişirin. Ocaktan alın ve oda sıcaklığına gelinceye kadar bekletin.
Kupları kenarlı bir tepsi veya muffin kalıbına eğik olarak oturtun. Hazırladığınız jeli, kupların yarısı dolacak şekilde paylaştırın. Buzdolabına alın ve 1 saat bekletin.
2,5 su bardağı soğuk sütü bir çırpma kabına alın. Üzerine Crème Olé poşetini boşaltın ve mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın. Kuplarda donan ahududulu jellerin üzerine paylaştırın ve bekletmeden servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar