Süt ve kremayı tencereye alın. Üzerine pudingi ekleyin ve orta ısıdaki ocakta karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 1-2 dakika daha pişirin. Süre sonunda ocaktan alın ve 1 dakika kadar yavaşça karıştırın. Kremalı bisküvileri iri parçalara kırın, pudinge ekleyin ve karıştırın.
Kalıbın iç kısmını streç film ile kaplayın. Hazırladığınız pudingli karışımı kalıba alın ve yayın. Üzerini streç film ile kapatın ve buzdolabında 3-4 saat bekletin.
Tatlıyı buzdolabından çıkarın. Streç film ile birlikte kalıptan alın ve kesme tahtası üzerine koyun. Bıçak ile 12 parçaya kesin. Her birini Antep fıstığına bulayın ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar