Sütü tencereye alın. Üzerine pudingi ekleyip orta ısıdaki ocakta karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 2-3 dakika daha karıştırarak pişirmeye devam edin. Ocaktan alın ve soğumaya bırakın.
Kalıbın tabanına pişirme kağıdı serin. Bisküvileri mutfak robotunda öğütün ve derin bir kaba alın. Üzerine eritilmiş tereyağı ve sütü ekleyip kaşık ile karıştırın. Kalıba alın ve kaşığın tersi ile bastırarak tabanına yayın.
Krem şantiyi soğuk süt ile 3-4 dakika çırpın. Soğuyan pudinge ekleyip 2-3 dakika daha çırpın. Hazırladığınız kalıba alın, üzerini düzeltin ve streç film ile kapatın. Dondurucuya alın ve 4-5 saat bekletin..
Mango ve kivinin kabuklarını soyup dilimleyin. Parfeyi dondurucudan çıkarın ve 5 dakika bekletin. Süre sonunda kalıptan çıkarın ve servis tabağına alın. Üzerini mango, kivi, çilek, ahududu ve yaban mersini ile süsleyin. Antep fıstığı serpin ve dilimleyerek servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar