Un, toz şeker, şekerli vanilin ve tereyağını bir kaba alın. Mikserin çırpıcı uçları ile düşük devirde 1-1,5 dakika çırparak kırıntılar haline getirin.
4 adet pişirme kabını margarin veya tereyağı ile yağlayın. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için çalıştırın.
Alt-üst pişirme: 180 °C
Turbo pişirme: 170 °C
Cennet meyvelerinin kabuğunu soyun ve elma dilimi şeklinde kesin. Pastacı kremasını süt ile 2-3 dakika çırpın. Hazırladığınız kırıntılardan 1 yemek kaşığı alıp kalıpların tabanlarına serpin. Üzerlerine pastacı kremasını yayın ve cennet meyvesi dilimlerini sıralayın. Kalan kırıntılara cevizi ekleyip karıştırın, meyvelerin üzerine serpin ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 30 - 35 dakika
Fırından çıkarın. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın. 1-2 saat bekletin ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar