Kremayı tencereye alın ve orta ateşte kaynatın. Kaynamaya başladığında ocaktan alın, bekletmeden çikolatayı ilave edin ve eriyinceye kadar karıştırın. Oda sıcaklığına gelinceye kadar bekletin.
Krem şantiyi soğuk süt ile 3-4 dakika çırpın. Hazırladığınız kremalı çikolatayı ekleyin ve 1-2 dakika daha çırpın. Rom aromasını ilave edip kısa bir süre daha çırpın. 1,5 cm çapında düz uçlu krema sıkma torbasına doldurun ve pişirme kağıdı üzerine şekilli sıkın. Buzdolabının dondurucu bölümünde 1-1,5 saat bekletin.
Süre sonunda dondurucudan çıkarın, üzerlerine kakao serpip birer adet Antep fıstığı batırın ve bekletmeden servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar