Süt ve kremayı tencereye alın. Üzerine bitter çikolatalı pudingi ekleyin ve orta ısıdaki ocakta karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Süre sonunda ocaktan alın ve oda sıcaklığına gelinceye kadar yavaşça karıştırın.
Muzların kabuklarını soyun ve bir kaseye alın. Çatal ile ezerek püre haline getirin. Fıstık ezmesini ekleyin ve iyice karıştırın.
Bisküvileri iri parçalara kırın.
Bisküvileri muzlu karışıma ekleyip karıştırın. Soğuyan pudingi aralara muzlu karışım koyarak kuplara doldurun. Buzdolabında 1-2 saat soğutun. Fındık kırığı ile süsleyin ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar