Toz şeker, irmik ve unu tencereye alın. İyice karıştırın. Sütü ilave edip orta ısıdaki ocakta el çırpıcısı ile karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısın ve 3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alın, tereyağı ve şekerli vanilini ilave edip karıştırın. 5 dakika bekletip krem şantiyi ilave edin ve 1-2 dakika karıştırın. 35-40 dakika soğumaya bırakın.
Kremayı bir tencereye alın ve orta ısıdaki ocakta ısıtın. Kaynamaya başlayınca ocaktan alın, 1 dakika bekletip çikolata parçalarını ilave edin ve eriyinceye kadar karıştırın. Arada karıştırarak soğumaya bırakın.
Hindistan cevizini geniş bir tabağa alın. İki yemek kaşığı yardımı ile tatlıdan bir parça alıp Hindistan cevizinin üzerine alın. Tatlının üzerini kaplayacak şekilde eliniz ile Hindistan cevizi serpin ve tatlıyı avucunuzda nazikçe yuvarlayıp servis tabağına alın. Tamamını bu şekilde hazırlayın. Üstlerine parmağınız ile bastırarak 2 cm çapında oyuklar oluşturun. Soğuttunuz çikolatayı düz uçlu krema sıkma torbasına veya pişirme kağıdından hazırladığınız huniye doldurun ve bu oyuklara sıkın. Buzdolabında soğuduktan sonra servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar