Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden çalıştırın.
Alt-üst pişirme: 180 °C
Turbo pişirme: 170 °C
Tereyağını bir kaba alın. Üzerine pudra şekeri, kakao ve unu ilave edin. Parmak uçlarınız ile karıştırarak granüller haline getirin. Hamuru birleştirmeden pişirme kağıdı üzerine yayın ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 8 - 10 dakika
Fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.
Crème Olé ve soğuk sütü çırpma kabına alın. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın.
4 adet çileği mutfak robotunda püre haline getirin. Bir kaba alın, 4 yemek kaşığı Crème Olé ilave edin ve kaşık ile karıştırın. Kalan çilekleri ince dilimleyin. Kupların dibine biraz Crème Olé yayın ve çilekleri kupların yanlarına sıralayın. Üzerine kalan Crème Olé'yi paylaştırın. Çilek püreli Crème Olé'yi üzerlerine yayın. Üzerlerine hazırladığınız kırıntı karışımını yayın. Buzdolabında en az 1 saat bekletin ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar