Süt ve kremayı tencereye alın. Üzerine pudingi ilave edin ve orta ısıdaki ocakta karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp kabuk tutmasını önlemek için üzerine değecek şekilde streç film kapatın. Soğumaya bırakın.
Toz şekeri metal bir kaba alın ve orta ısıdaki ocakta eritin. Karamel rengi olduğunda tereyağını ekleyin ve karıştırın. Bademleri ilave edin, hafif kavruluncaya kadar karıştırın ve ocaktan alın. Pişirme kağıdı üzerine yayın ve soğumaya bırakın.
Ahududulara limon suyu, limon kabuğu rendesi ve toz şekeri ilave edip yavaşça karıştırın. Kedidili bisküvileri mutfak robotunda öğütün.
Pudingi iyice karıştırın. Kedidili bisküvileri kuplara paylaştırın ve üzerlerine hazırladığınız ahududuları sıralayın. Pudingi paylaştırın ve kupları servise kadar buzdolabında bekletin.
Badem krokanlarını iri parçalara kırın. Servisten önce kupları krokan parçaları ve ahududular ile süsleyin.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar