Kalıbın iç kısmını streç film ile kaplayın. Muzları dilimleyin.
Süt ve kremayı bir tencereye alın. Kakaolu pudingi ilave edip orta ısıdaki ocakta karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirin. Süre sonunda ocaktan alın ve arada karıştırarak 2 dakika soğutun.
Pudingin 1/3'ünü kalıbın tabanına yayın. Kalıbın bir kenarından başlayarak bir adet gofret yerleştirin. Yanına dik olarak 3 adet muz dilimi koyun. Yanına tekrar gofret koyup aynı sıra ile tamamlayarak pudingin üzerinde bir katman oluşturun. Kalan pudingi üzerine dökün ve yayın. Üzerini streç film ile kapatın. Kalıbı mutfak tezgahına hafifçe bir iki kez vurun. Buzdolabına alın ve 2-3 saat bekletin.
Süre sonunda tatlıyı buzdolabından çıkarın. Streç film ile birlikte kalıptan ayırın ve servis tabağına ters çevirin. Gofretleri ufalayıp üzerine serpin. Dilimleyerek servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar