Süt ve kremayı bir tencereye alın ve üzerine sütlaç poşetini boşaltın. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 5 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp arada karıştırarak soğutun.
Krep un karışımını bir çırpma kabına boşaltın. Üzerine süt, yumurta ve toz şekeri ilave edip mikser veya el çırpıcısı ile 1-2 dakika çırpın. Krep tavasın yağlayın ve orta ateş üzerinde ısıtın. Hamurdan tavanın tabanını ince bir tabaka halinde kaplayacak kadar dökün. Tavayı hareket ettirerek hamurun tamamen yayılmasını sağlayın. Orta ateşte kenarları hafif kıvrılıncaya kadar pişirin. Daha sonra çevirip diğer yüzünü pişirin. Her bir krep için tavayı tekrar yağlayın. Hamurun tamamını aynı şekilde hazırlayın ve soğumaya bırakın.
Şeftalileri küp şeklinde doğrayın, sütlaca ilave edip karıştırın.
Kreplerin üzerine şeftalili sütlaçtan yayın ve üzerine haşhaş serpin. İkiye katlayarak kapatın ve servis yapın.
İlgili Tarifler