1 su bardağı ananası mutfak robotunda püre haline getirin ve bir tencereye alın. Üzerine 1 su bardağı küp şeklinde doğranmış ananas ve toz şekeri ilave edin. Nişastayı 1 çay bardağı suya ekleyip erimesi için karıştırın ve tenceredeki ananaslara ekleyin. Orta ısıdaki ocakta karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alın ve arada karıştırarak soğutun.
Puding, Hindistan cevizi rendesi ve sütü tencereye alın. Orta ısıdaki ocakta karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alın ve karıştırarak 15 dakika soğutun.
Pudingi kupların yarısını dolduracak şekilde paylaştırın. Üzerlerine ananaslı karışımı doldurun ve buzdolabında 1-2 saat soğumaya bırakın.
Bisküvileri öğütüp bir kaba alın. Üzerine öğütülmüş fındık ve ananas suyunu ilave edip karıştırın. Buzdolabına alın ve 20 dakika bekletin. Süre sonunda karışımdan küçük parçalar alıp elinizde yuvarlayın ve Hindistan cevizine bulayın. Kuplardaki tatlıların üzerlerine sıralayın ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar