Sütü bir tencereye alın, üzerine pudingi ve kahveyi ilave edip orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirin. Ocaktan alıp 5 dakika bekletin. Üzerine kırılmış bisküvi ve öğütülmüş fındıkları ekleyip kaşık yardımıyla iyice karıştırın ve soğumaya bırakın.
Çikolatalı krem şantiyi soğuk süt ile 2-3 dakika çırpın. Bisküvili puding ile karıştırın. Streç film ile kaplanmış derin bir kaba dökün. Üzerini kapatıp dondurucuda 5-6 saat bekletin.
Süt ve bitter çikolatalı sosu bir tencereye alın, orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirin. Ocaktan alıp arada karıştırarak soğutun.
Parfeyi dondurucudan alın, servis tabağına ters çevirin ve streç filmi çıkarın. Üzerine bitter çikolatalı sosu döküp dilimleyerek servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar