Flag

Karbonatlı Pişi

Yaklaşık 35 - 40 adet
Orta
40 dk.
Yağ çekmeden puf gibi kabaran tuzlu pişi tarifi.
Karbonatlı pişi tarifi, çay saatlerinize lezzet katacak pratik bir atıştırmalık seçeneğidir! Hafif ve kabarık yapısıyla dikkat çeken bu tarif, kahvaltılarda veya ara öğünlerde sıcak sıcak servis edilebiliyor. Karbonat sayesinde yumuşak ve puf puf bir dokuya sahip olan pişiler, çıtır çıtır dış yüz...
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Bu tarife özel ipuçları
Hamuru rahat kesebilmek için keskin bir bıçak veya pizza kesme ruleti kullanın.
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker