Sütü tencereye alın ve üzerine pudingi ilave edin. Orta ısıdaki ocakta karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca jelatini azar azar ekleyerek sürekli karıştırmaya devam edin. 1 dakika daha karıştırarak pişirin ve ocağı kısın. Karıştırarak 1 dakika daha pişirin ve ocaktan alın. Kabuk tutmaması için arada karıştırarak soğurun.
Kedidili bisküvileri 6 cm uzunluğunda olacak şekilde bıçak ile keserek kısaltın. Kalan küçük parçaları mutfak robotunda toz haline gelinceye kadar öğütün ve bir kaba alın. Üzerine süt ve eritilmiş tereyağını ekleyip iyice karıştırın. Çember kalıpları pişirme kağıdı serilmiş tepsiye alın. Hazırladığınız öğütülmüş bisküvili karışımı kalıpların tabanına eşit miktarda paylaştırın, elinizle veya kaşık ile kalıbın tabanına bastırarak yayın. Kestiğiniz kedidili bisküvileri kalıpların kenarına hafifçe bastırarak yan yana sıralayın. Soğuyan pudingi içlerine paylaştırın ve buzdolabında 1-2 saat bekletin.
Süre sonunda tatlıları buzdolabından alın. Bıçak ile tabanları alt tarafından dikkatlice ayırıp kalıpları çıkarın ve servis tabağına alın. Üzerlerini ahududu ve böğürtlen ile süsleyin ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar