Keşkülü süt ile karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında 3-4 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp arada karıştırarak soğutun. Tarçın, badem, kuru üzüm ve küp şeklinde doğradığınız elmayı ilave edip karıştırın.
Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin veya margarin ile yağlayın. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 190 °C
Turbo pişirme: 180 °C
Milföyleri tezgahın üzerine tek tek sıralayın ve yumuşaması için 5-10 dakika bekletin. Üzerlerine birer yemek kaşığı keşküllü karışım koyun, dört köşesinden birleştirip kenarlarını elinizle hafifçe bastırarak yapıştırın, ters çevirerek fırın tepsisine sıralayın. Fırının orta rafında pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 25 - 30 dakika
Fırından çıkartıp bekletmeden üzerlerine pudra şekeri serpin. Ilık servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar