Kalıbı margarin ile yağlayın. Supangleyi süt ile orta ateşte karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında margarini ekleyin, ocağı kısın ve 2-3 dakika daha karıştırarak pişirmeye devam edin. Ocaktan alın ve arada karıştırarak 10 dakika soğutun. Ufalanmış bisküvi, müsli ve kestane şekerini ilave edip karıştırın. Hazırladığınız karışımı kalıba yayın. Oda sıcaklığına geldiğinde buzdolabına alın ve 2-3 saat bekletin.
Beyaz çikolatalı sosu 2,5 su bardağı süt ile karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısın ve 2-3 dakika daha karıştırarak pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp arada karıştırarak soğutun.
Tatlının üzerine sosu yayın ve dilimleyerek servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar