Fırını ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 170 °C
Turbo pişirme: 160 °C
Yumurta akını cam veya çelik bir çırpma kabına alın ve mikserin en yüksek devrinde 3 dakika çırpın. Pudra şekeri ve şekerli vanilini karıştırıp 3 seferde ekleyerek toplam 1 dakika çırpın. Hindistan cevizini de ekleyip kaşık ile karıştırın. Karışımı ısıya dayanıklı kaselere paylaştırın, üzerlerini düzeltin ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 15 - 20 dakika
Fırından çıkarıp soğumaya bırakın.
Sütü bir tencereye alıp üzerin puding poşetini boşaltın ve orta ateşte karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alın, nane yağını ilave edip arada karıştırarak 10 dakika soğutun. Kaselerdeki kokosların üzerine paylaştırın. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 1 saat bekletin. Arzuya göre taze Hindistan cevizi dilimleri ile süsleyip servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar