Kalıbın tabanını ve kenarlarını streç film ile kaplayın. 8 adet bisküviyi bıçak ile iri parçalara kesin.
1,5 su bardağı soğuk sütü çırpma kabına alın ve Crème Olé'yi ekleyin. Mikser ile 3 dakika çırpın. Ayrı bir çırpma kabında krem şantiyi soğuk süt ile 3-4 dakika çırpın. Hazırladığınız Crème Olé'ye ekleyin ve 1 dakika daha çırpın. İri kesilmiş bisküvileri ekleyin ve kaşık ile karıştırın. Hazırladığınız karışımı kalıba alın ve üzerini düzeltin.
4 adet bisküviyi mutfak robotunda öğütün. Kaplayacak şekilde parfenin üzerine serpin ve kaşığın tersi ile hafifçe bastırın. Streç film ile kapatın ve dondurucuda 5-6 saat bekletin.
Çikolatayı benmari yöntemi ile eritin ve pişirme kağıdından hazırladığınız huniye doldurun. Parfeyi dondurucudan çıkarıp 6-7 dakika bekletin. Ters çevirerek servis tabağına alın, üzerine çikolata sıkın ve dilimleyerek servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar