Taze soğanları ayıklayıp ince doğrayın ve bir kaba alın. Üzerine maydanoz ve kaşar peynirini ilave edip iyice karıştırın.
Unu bir kaba alın. Üzerine maya ve tuzu ilave edip karıştırın. Sıvı yağ ve ılık sütü ekleyin iyice yoğurun. Üzerini kapatın ve 15 dakika mayalanmaya bırakın.
Mayalanan hamuru tezgaha alın. Hazırladığınız iç malzemeyi hamura azar azar ilave edin ve hamuru içe doğru katlayarak yoğurun. Elinizle bastırarak 24 cm çapında açın. Tavaya 2 yemek kaşığı sıvı yağ alın ve orta ateşte ısıtın. Hazırladığınız hamuru tavaya alın ve kapağını kapatıp arkalı önlü pembeleşinceye kadar pişirin. Ilık servis yapın.
İlgili Tarifler
Hamur işi
Hamur işi
Hamur işi