Kalıbı margarin ile yağlayın. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 190 °C
Turbo pişirme: 180 °C
Puding poşetini çırpma kabına boşaltın. Üzerine süt, yumurta sarısı, muskat rendesi, fındık kırığı, kakao, limon kabuğu rendesi ve ufalanmış çavdar ekmeğini ilave edip mikserin düşük devrinde 2 dakika çırpın. Hazırladığınız karışımı kalıba alın ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 25 - 30 dakika
Hazırladığınız karışımı kalıba alın ve pişirin.
Fırından çıkartıp soğutun.
Fırını aynı derecede tekrar açın. Yumurta aklarını bir çırpma kabına alın. Temiz mikser uçları ile, yüksek devirde 2-3 dakika çırpın. Toz şekeri ve şekerli vanilini azar azar ekleyerek çırpmaya devam edin. Bu karışımı pişirdiğiniz tatlının üzerine yayın. Kaşığın tersi ile yüzeyde şekilli çukurlar oluşturun ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 10 - 15 dakika
Fırından çıkartıp soğutun. Dilimleyerek servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar