Pancake karışımını bir kaba boşaltıp üzerine süt ve yumurtayı ilave edin. El çırpıcısı veya çatal ile düzgün bir hamur haline gelinceye kadar yaklaşık 1-2 dakika karıştırın. Yapışmaz yüzeyli tavayı orta ısıdaki ocakta 1-2 dakika ısıtın. Ocağı kısın. Hamurdan yarım tatlı kaşığı kadar alıp tavaya dökün ve 2 cm çapında olacak şekilde hafifçe yayın. Hamurları bu şekilde her iki yüzeyleri de kızarıncaya kadar pişirin.
Yoğurdu çatal ile kısa bir süre çırpın ve kaselere paylaştırın. Üzerine hazırladığınız minik pancakeler, yaban mersini, frenk üzümü ve badem koyun. Gezdirerek bal dökün ve bekletmeden servis yapın.
İlgili Tarifler
Pancake Waffle Krep
Pancake Waffle Krep
Pancake Waffle Krep