3-4 yemek kaşığı sütü tencereye alın ve kısık ateşte kaynatın. Kaynamaya başlayınca ocaktan alıp üzerine çikolata parçalarını ekleyin ve eriyinceye kadar karıştırın. Üzerine 1 su bardağı badem ekleyin ve karıştırın. Bekletmeden pişirme kağıdı üzerine yayın. Kalan yarım su bardağı bademi üzerine serpin. Buzdolabında 1 saat bekletin. Buzdolabından çıkarıp bıçak yardımı ile küçük parçalara kesin.
3,5 su bardağı sütü tencereye alıp üzerine puding poşetini boşaltın. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp arada karıştırarak soğutun. Pudingi, aralara çikolatalı bademli parçalardan ve muz dilimleri koyarak kuplara doldurun. Buzdolabında 2 saat bekletin. Çikolatalı bademli parçalar, muz dilimleri ve arzuya göre çikolatalı sos ve frenk üzümü ile süsleyerek servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar