2,5 su bardağı suyu kaynatıp derin bir kaba alın. Üzerine jel poşetini boşaltın ve eriyinceye kadar karıştırın. Nane yapraklarını yıkayıp kurulayın. Silikon kalıbın bölmelerine birer çay kaşığı jel döküp 1-2 dakika bekletin. Üzerlerine birer adet nane yaprağı koyun, jeli kaşık ile yavaşça dökerek kalıpları doldurun. Kalan jeli buz kalıplarına da doldurabilirsiniz. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 1-2 saat bekletin.
Çikolatayı benmari yöntemi ile eritin. Üzerine badem kırıklarını ekleyip karıştırın. Pişirme kağıdı üzerine ince yayın ve buzdolabında 1 saat bekletin. Eliniz ile küçük parçalara kırın.
Naneli jelleri kalıplardan çıkarın.
2,5 su bardağı soğuk sütü çırpma kabına alıp üzerine Crème Olé poşetini boşaltın. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın. Crème Olé'yi, aralara naneli jel küplerinden ve çikolatalı badem parçalarından koyarak kuplara doldurun.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar