Kağıt muffin kalıplarının 12 adedini metal muffin kalıbına sıralayın. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 200 °C
Turbo pişirme: 180 °C
Un karışımını bir çırpma kabına boşaltın. Üzerine yumurta, sıvı yağ ve suyu ekleyip el çırpıcısı veya çatal ile 1-2 dakika karıştırın. Çikolata parçalarını ilave edip kısa bir süre karıştırın. Hamuru iki kaşık yardımı ile muffin kalıplarına paylaştırın ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 15 - 20 dakika
Fırından alın ve soğumaya bırakın.
Sütü çırpma kabına alın. Üzerine krem şanti poşetini boşaltın. Mikser ile önce düşük, daha sonra yüksek devirde 3-4 dakika çırpın. Yıldız uçlu krema sıkma torbasının içerisine farklı renklerdeki jel renklendiricileri ince bir şerit halinde sıkın. Krem şantiyi içine doldurun ve muffinlerin üzerine sıkın. Arzuya göre krem şantinin yarısını renklendirmeden sıkın. Pasta süsleri ile süsleyin ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta