Kalıbı tereyağı ile az miktarda yağlayın. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 170 °C
Turbo pişirme: 160 °C
Yaban mersini, frenk üzümü ve ahududuları bir kaba alın ve karıştırın. Yağladığınız pişirme kabına alın ve kaşık ile yayın.
Tereyağı, un, toz şeker, şekerli vanilin, tarçın, muskat rendesi ve karanfili çırpma kabına alın. Mikser ile 2-3 dakika çırpın. Süre sonunda çikolata parçalarını ekleyin ve kaşık ile karıştırın. Meyvelerin üzerine kenarlarda 1 cm boşluk kalacak şekilde serpin ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 30 - 35 dakika
Süre sonunda fırından çıkarın ve soğumaya bırakın. Dilimleyerek servis yapın.
İlgili Tarifler
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta