Pasta süslerini mutfak robotunda kısa bir süre karıştırıp ufalayın. Çikolatayı benmari yöntemi ile eritin. Muzları kabuklarından ayıklayıp her birini dörde kesin. Limonu dilimleyip muzların yüzeyine sürün. Muz dilimlerinin bir uçlarını önce çikolataya, sonra pasta süslerine batırın ve pişirme kağıdı üzerine dik olarak sıralayın. Donduktan sonra servis tabağına alın.
Sütü bir çırpma kabına alın ve üzerine krem şanti poşetini boşaltın. Mikserin çırpıcı uçları ile önce düşük, sonra yüksek devirde kıvam alıncaya kadar yaklaşık 3-4 dakika çırpın. Yıldız uçlu krema sıkma torbasına doldurun ve muzların üzerine şekilli sıkın. Kirazların yarılarını çikolataya batırıp krem şantinin üzerine koyun ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar