2,5 su bardağı sütü bir tencereye alın ve üzerine puding poşetini boşaltın. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alın ve soğumaya bırakın.
Soğuyan pudingi mikser ile 2 dakika çırpın. Krem şantiyi yarım su bardağı soğuk süt ile önce düşük, sonra yüksek devirde 3-4 dakika çırpın. Üzerine puding ve portakal kabuğu rendesini ekleyip 2 dakika daha çırpın. Hazırladığınız karışımı kalıba alın ve yayın. Üzerini streç film ile kapatın ve dondurucuda 5-6 saat bekletin.
Servisten 5-10 dakika önce tatlıyı dondurucudan çıkarın. Dondurma kaşığı ile tatlıdan toplar çıkarıp kaselere alın. Arzuya göre portakal kabuğu rendesi ile süsleyin ve bekletmeden servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar