Pudingi krema ve süt ile tarifine göre pişirin. Ocaktan alın ve arada karıştırarak ılıtın.
Kalıbın iç kısmını streç film ile kaplayın. Bisküvileri eliniz ile küçük parçalara kırın ve çikolata parçaları ile birlikte ılık olan pudinge ekleyin. Kaşık ile karıştırın, kalıba alın ve yayın. Üzerini streç film ile kapatın ve buzdolabında 3-4 saat bekletin.
Yaprak bademleri tavaya alın ve orta ısıdaki ocakta hafif pembeleşinceye kadar kavurun. Ocaktan alın, pişirme kağıdı üzerine yayın ve soğumaya bırakın.
Tatlıyı buzdolabından çıkarın, streç film ile birlikte kalıptan ayırın ve kesme tahtası üzerine alın. Bıçak ile 12 adet küp elde edecek şekilde dilimleyin. Bu küplere yaprak bademleri bulayın, servis tabağına sıralayın ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar