Kağıt muffin kalıplarını metal muffin kalıbına yerleştirin.
Sütü tencereye alın ve üzerine pudingi ilave edin. Orta ısıdaki ocakta el çırpıcısı ile karıştırarak pişirin. Puding ısınınca jelatini azar azar ekleyip karıştırmaya devam edin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alın ve arada karıştırarak 5 dakika soğutun. Süre sonunda hazırladığınız muffin kalıplarına yarıları dolacak şekilde paylaştırın.
Kivilerin kabuklarını soyun ve 0,5 cm kalınlığında halka şeklinde dilimleyin. Dilimleri pudinglerin üzerlerine yerleştirin.
2 su bardağı suyu kaynatıp derin bir kaba alın. Jeli ilave edin ve eriyinceye kadar karıştırın. Yaklaşık 10-15 dakika hafif soğumasını bekleyip pudinglerin üzerine paylaştırın. Buzdolabına alın ve 1-2 saat bekletin. Süre sonunda kağıt kalıplardan dikkatlice çıkarın ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar