Sütü tencereye alın. Pudingi ekleyin ve orta ısıdaki ocakta karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın. Margarini ilave edin ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alın ve arada karıştırarak oda sıcaklığına gelinceye kadar soğutun.
Streç filmden 15x15 cm boyutlarında kareler kesin. Petit beurre bisküvileri iri parçalara kırın, soğuyan pudinge ekleyin ve karıştırın. 1-1,5 yemek kaşığı alıp streç filmlerden birinin üzerine koyun. Dondurma çubuğunu bir kısmı dışarıda kalacak şekilde üzerine koyun ve dondurma şekli vererek streç filme sarın. Tamamını bu şekilde hazırlayın ve dondurucuda 1-2 saat bekletin.
Çikolatayı benmari yöntemi ile eritin ve oda sıcaklığına gelinceye kadar bekletin. Kremayı ekleyip iyice karıştırın. Dondurucudaki tatlıların streç filmlerini çıkarıp çikolataya bulayın. Pasta süsü serpin ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar