Un karışımını derin bir kaba alın, su ve sıvı yağı ilave edip 2-3 dakika yoğurun. Hamurun üzerini nemli bir bez ile kapatın ve dinlenmeye bırakın.
Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için çalıştırın.
Alt-üst pişirme: 180 °C
Turbo pişirme: 170 °C
Ambalajdan çıkan sos karışımını bir kaseye alın. Üzerine suyu ilave edin ve iyice karıştırın. Ketçap ve kekiği ekleyip kısa bir süre daha karıştırın.
Hazırladığınız hamuru tezgaha alın. Kısa bir süre yoğurup merdane ile 15x15 cm boyutlarında açın. Hazırladığınız sosu hamurun üzerine sürün. Jambon dilimlerini sıralayın ve rulo şeklinde sarın. Pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsisine alın ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 20 - 25 dakika
Fırından çıkarın. 5 dakika bekletin ve dilimleyerek servis yapın.
İlgili Tarifler
Pizza, Pide
Pizza, Pide
Pizza, Pide