3,5 su bardağı sütü bir tencereye alın. Üzerine puding poşetini boşaltın ve orta ateşte karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alın ve kupların yarısına kadar doldurun. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 1-2 saat bekletin.
Kalıba pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 180 °C
Turbo pişirme: 170 °C
Tereyağı, toz şeker, bal, un, kakao, çikolata parçaları ve Antep fıstığını derin bir kaba alın. Parmak uçlarınız ile fazla ezmeden karıştırarak iri taneli granüller haline getirin. Bu granülleri kalıbın içine serpiştirin ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 10 - 15 dakika
Fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.
Soğuyan pudinglerin üzerini granüllü kek kırıntıları ile doldurun. Üzerlerine taze nane dalları batırarak bitki görüntüsü verin ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar