Sütü bir tencereye boşaltıp üzerine puding poşetini ilave edin ve tarifine göre pişirin. Ocaktan alıp su ile çalkalanmış 6 adet şekilli kasenin yarısına kadar doldurun. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 1 saat bekletin.
Elma, muz ve çilekleri küp şeklinde doğrayın.
2,5 su bardağı suyu kaynatıp derin bir kaba boşaltın. Üzerine jel poşetini ilave edin ve eriyinceye kadar karıştırıp 5 dakika bekletin.
Silikon kalıbın 6 bölümünü jel ile doldurun.
Kalan jele meyveleri ilave edin ve karıştırın. Bekletmeden kaselerdeki pudinglerin üzerine paylaştırın. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 2-3 saat bekletin.
Tatlıları servis tabaklarına ters çevirerek çıkarın. Şekilli jelleri silikon kalıptan çıkararak pudinglerin üzerlerine yerleştirin ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar