Sütü tencereye alın ve üzerine pudingi ekleyin. Orta ısıdaki ocakta karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alın ve arada karıştırarak oda sıcaklığına gelinceye kadar bekletin.
Bademlerin üzerine sıcak su döküp 15-20 dakika bekletin. Süre sonunda sudan alıp kabuklarını soyun. İri parçalara kesin, üzerine balı ilave edin ve karıştırın.
Şeftaliden üst süsleme için birkaç ince dilim kesin. Kalan şeftaliyi iri küpler şeklinde kesin. Pudingi, aralara badem ve şeftali koyarak kuplara doldurun. Şeftali dilimleri ile süsleyin. Buzdolabına alıp en az 1 saat bekletin ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar