2,5 su bardağı sütü bir tencereye boşaltın. Üzerine puding poşetini ilave edin ve orta ateşte karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısıp 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp soğutun.
1 su bardağı suyu kaynatıp bir kaba alın. Üzerine jel poşetini boşaltın ve eriyinceye kadar karıştırın. Eridikten sonra kalan 1 su bardağı soğuk suyu ilave edin ve bir süre daha karıştırın.
Krem şantiyi soğuk süt ile 3-4 dakika çırpın.
Soğuyan pudingi çırpma kabına alın ve mikser ile 2 dakika çırpın. Üzerine hazırladığınız krem şantiyi ve kremayı ilave edip 2 dakika daha çırpın. Jeli ekleyip mikserin düşük devrinde 1 dakika çırpın. Ahududuları ilave edin ve kaşıkla karıştırın.
Bisküvileri ortadan ikiye keserek boylarını kısaltın. Her birinin bir yüzünü birer tatlı kaşığı süt ile ıslatın. Islattığınız bisküvilerden 8 adedini 9-10 cm çapındaki çemberin içine, kuru yüzleri çember tarafına gelecek şekilde yan yana sıralayın. Kalan bisküvileri kullanarak diğer çemberleri de aynı şekilde hazırlayın. Çemberlerin içini hazırladığınız krema ile doldururun. Buzdolabına alın ve 3-4 saat bekletin. Servisten önce çemberleri çıkarıp arzuya göre ahududu ile süsleyin.
İlgili Tarifler
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta