Toz şekeri çelik bir tava veya tencereye alın. Düşük ısıdaki ocakta karıştırmadan şeker eriyip karamel rengi oluncaya kadar bekletin. Kremayı ilave edin ve şeker eriyinceye kadar karıştırarak pişirmeye devam edin. Tamamen eriyince küp şeklinde kestiğiniz elmaları ilave edin ve düşük ısıda 1-2 dakika pişirin. Süre sonunda ocaktan alın, arada karıştırarak soğutun.
Kedidili bisküvileri iri küpler şeklinde kesin. Kahveyi 1 çay bardağı süte ekleyin ve eriyinceye kadar karıştırın.
Soğuk sütü çırpma kabına alın. Üzerine Tiramisu Yap poşetini boşaltın ve mikser ile 2-3 dakika çırpın.
Küp şeklindeki kedidili bisküvileri kahveli süt ile ıslatın ve kuplara paylaştırın. Üzerine çikolata parçalarını koyun ve kremanın yarısını paylaştırın. Elmalı karışımın tanelerinden alarak kuplara paylaştırın. Kalan kremayı yıldız uçlu krema sıkma torbasına doldurun ve kuplardaki elmaların üzerlerine sıkın. Buzdolabında 1-2 saat bekletin. Üzerlerine kakao serpin ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar