Tartolet kalıplarının içini margarin ile iyice yağlayın. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 170 °C
Turbo pişirme: 160 °C
Tiramisu un karışım poşetini çırpma kabına boşaltın. Üzerine margarin, yumurta ve sütü ilave edin. Mikserin çırpıcı uçları ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın. Hamuru tartolet kalıplarına paylaştırın ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 20 - 25 dakika
Fırından alın. 5-10 dakika sonra ters çevirerek kalıplardan çıkarın ve soğumaya bırakın.
Sütü derin bir kaseye alın. Üzerine toz şeker ve kahveyi ekleyip eriyinceye kadar karıştırın. Soğuyan tartoletleri bu karışıma batırıp çıkarın ve servis tabaklarına alın.
Çilekleri ince dilimleyip tartolet tabanlarının üzerine sıralayın.
Soğuk sütü çırpma kabına alın. Üzerine krema poşetini boşaltın. Mikserin çırpıcı uçları ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın. Yıldız uçlu krema sıkma torbasına doldurup çileklerin üzerine sıkın. Buzdolabında yaklaşık 1 saat bekletin. Servisten önce süsleme karışımını bir süzgeç yardımı ile kremaların üzerine serpin.
İlgili Tarifler
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta