Vanilyalı pudingi 3,5 su bardağı süt ile karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alın ve yarısını 6-7 adet kaseye paylaştırın. Kalan pudingi arada karıştırarak soğutun.
Bitter çikolatalı pudingi 2,5 su bardağı süt ile pişirin. Ocaktan alıp kaselerdeki pudinglerin üzerine paylaştırın. Üzerine bademleri serpin. 10 dakika soğutup üzerine kalan vanilyalı pudingi paylaştırın. Oda sıcaklığına geldiğinde buzdolabına alın ve 1-2 saat bekletin.
Çikolatayı benmari yöntemi ile eritin. Pişirme kağıdından huni hazırlayıp çikolatayı içine doldurun. Ucunu makas ile ince kesip pişirme kağıdı üzerine arabalar çizin. Buzdolabında donması için bekletin.
Servis sırasında kuplara çikolata arabaları batırın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar