Süt ve kremayı bir tencereye alın. Üzerine pudingi ilave edin ve orta ısıdaki ocakta karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısın ve 2 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alın ve oda sıcaklığına gelinceye kadar kaşık ile yavaşça karıştırın. Daha sonra buzdolabına alın.
Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için açın.
Alt-üst pişirme: 170 °C
Turbo pişirme: 160 °C
Tereyağı, kakao, un, şekerli vanilin ve esmer şekeri bir çırpma kabına alın. Mikserin çırpıcı uçları ile düşük devirde kırıntılar haline gelinceye kadar 1,5 dakika çırpın. Hazırladığınız karışımı fırın tepsisine yayın ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 15 - 20 dakika
Fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.
Fırın tepsisindeki crumble'ları eliniz ile iri parçalara kırın. Yarısını kuplara paylaştırın. Üzerlerine vişnelerin ve pudingin yarısını koyun. Çikolata parçaları serpin ve aynı sıralama ile kalan malzemeleri koyun. Çikolata parçaları ile süsleyin ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar