Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 170 °C
Turbo pişirme: 160 °C
Margarin ve toz şekeri bir çırpma kabına alın ve mikserin yüksek devrinde 1 dakika çırpın. Üzerine yumurta, şekerli vanilin, un, kakao ve hamur kabartma tozunu ekleyip 2 dakika daha çırpın. Çikolata parçalarını ilave edin ve düşük devirde kısa bir süre çırpın. Hamuru 5-6 adet ısıya dayanıklı kaseye paylaştırın ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 10 - 15 dakika
Fırından çıkarıp 4-5 yemek kaşığı süt ile ıslatın ve soğumaya bırakın. Üzerine vişneleri sıralayın ve Hindistan cevizi serpin.
2,5 su bardağı sütü bir tencereye alın ve üzerine puding poşetini boşaltın. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan aldıktan sonra arada karıştırarak 10-15 dakika soğutun. Pudingi kaselerdeki keklerin üzerine paylaştırın. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 1-2 saat bekletin. Hindistan cevizi ve vişne ile süsleyerek servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar