Sütün 1 su bardağını ısıtın, ocaktan alın ve yasemin çaylarını içine koyun. 10 dakika bekletip poşetleri çıkarın, sütü buzdolabına alın ve soğuması için yaklaşık 1 saat bekletin.
Bisküvileri mutfak robotunda öğütün. Tereyağını kısık ateşte eritin. 1,5-2 yemek kaşığı süt ile birlikte bisküvilere ilave edin ve kaşık ile iyice karıştırın. Hazırladığınız karışımı kalıba alın ve kaşığın tersi ile hafifçe bastırarak tabana yayın.
1 su bardağı soğuk süt ve hazırladığınız yaseminli sütü çırpma kabına alın, üzerine Cheesecake Yap poşetini boşaltın. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 2 dakika çırpın. Yoğurdu ilave edin ve düşük devirde 1 dakika daha çırpın. Hazırladığınız bisküvili tabanın üzerine dökün ve kaşık ile yayın. Buzdolabında 2-3 saat bekletin.
Cheesecake'i kalıbından çıkarıp bir servis tabağına alın. Arzuya göre yasemin çiçekleri ile süsleyin ve dilimleyerek servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar